Descopera serviciile noastre

Instalații electrice industriale

Suntem o firmă specializată în realizarea de instalații electrice, concentrată în principal pe proiecte din domeniul comercial și industrial. Avem o experiență semnificativă și ne orientăm către soluții tehnice care să ofere eficiență energetice.

REAL TERA ELECTRIC

Serviciile Noastre:

Instalații Circuite Electrice Ilfov, Bucuresti: Oferim soluții complete pentru circuite electrice atât în interiorul, cât și în exteriorul clădirilor, asigurând o distribuție eficientă a energiei electrice și funcționarea optimă a echipamentelor.

Linii Electrice Ilfov, Bucuresti: Efectuăm montajul de linii electrice aeriene și subterane cu o tensiune nominală de 0,4 kV. Astfel, vă asigurăm că infrastructura electrică a proiectului dvs. este realizată cu precizie și în conformitate cu cele mai înalte standarde de siguranță.

Vezi mai multe lucrari        Contacteaza-ne

INSTALATII ELECTRICE SPATII INUSTRIALE, COMERCIALE ILFOV, BUCURESTI

Montaj Tablouri Electrice Ilfov, Bucuresti:Oferim servicii de montaj pentru tablouri electrice, inclusiv bransamente mono și trifazice. Echipa noastră de specialiști se asigură că tablourile sunt integrate perfect în infrastructura electrică a clădirii, asigurând funcționarea corectă a echipamentelor și a sistemului electric în ansamblu.

Montaj Tablou de Siguranțe și Doze Electrice de Distribuție: Realizăm montajul tablourilor de siguranțe și a dozelor electrice de distribuție, contribuind la asigurarea unei distribuții echitabile și sigure a energiei electrice în întreaga clădire.

REAL TERA ELECTRIC

Instalare Aparataj Electric: Echipa noastră se ocupă de montajul diverselor elemente de aparataj electric, cum ar fi întrerupătoare, prize, și alte componente necesare pentru buna funcționare a sistemului electric.

Iluminat cu Senzori de Mișcare: Oferim servicii de instalare a corpurilor de iluminat atât în interior, cât și în exterior, echipate cu senzori de mișcare. Astfel, contribuim nu doar la eficiența energetică, ci și la securitatea și confortul spațiilor iluminate.

DACĂ AI PROIECTE DE AMENAJARE A SPAȚIILOR COMERCIALE ȘI INDUSTRIALE ÎN ILFOV, BUCUREȘTI ȘI ZONA METROPOLITANĂ, ÎȚI RECOMANDĂM CU ÎNCREDERE REAL TERA ELECTRIC, SPECIALIȘTI ÎN DOMENIUL INSTALAȚIILOR ELECTRICE!

NE ANGAJĂM SĂ-ȚI OFERIM O EXPERIENȚĂ PLĂCUTĂ, OFERINDU-ȚI SERVICII DE ÎNALTĂ CALITATE, RESPECTÂND CU PRECIZIE TERMENELE DE EXECUȚIE.

Contact Icon
Executam instalatii electrice Bucuresti Ilfov. sisteme de securitate Bucuresti Ilfov | Alimentare cu energie electrică Ilfov, Bucuresti, branșamente electrice Ilfov, Bucuresti, instalare sisteme alarmare Ilfov, Bucuresti, execuție instalații electrice Ilfov, Bucuresti - Înapoi Sus